Engagemang är vår grej! Det är det absolut viktigaste fokuset när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Engagemang i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt erbjudande unikt.

Vi arbetar enligt högsta standard och har branschens mest ambitiösa miljö- och säkerhetsreferenser, liksom de allra senaste tekniska lösningarna.

Du som kund ska kunna känna dig helt trygg i våra händer.

Inom ramen för den lagstiftning som styr vår verksamhet ser vi alltid till våra medlemmars bästa.

Våra kunder kan anlita oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras.

Till vår hjälp att uppfylla ovanstående åtaganden har vi en engagerad personal som tillsammans hjälper oss att fortsätta som ett konkurrenskraftigt företag.

Vi utför våra åtaganden så att de överensstämmer med våra kunders krav, önskemål och förväntningar.

Vi ska bygga vårt tjänste- och produktutbud utifrån intresse för kundernas behov och önskemål. Vår personal är engagerad och intresserad av att hitta de bästa lösningarna för varje kund, och lägga grunden för en långsiktig kundrelation.

Vi arbetar med stor flexibilitet och finns alltid till hands för våra kunder när de behöver vägledning. Vi sätter kunden i fokus och gör verkligen allt för att hitta rätt lösning.

Vi granskar kundens konstruktioner för att hitta den absolut mest optimala lösningen och finns tillgängliga från start till mål. Våra kunder ska tjäna pengar på att anlita oss.

Kvalitet är ett nyckelord på Tacksamhet AB och vi fortbildar kontinuerligt all vår personal. Som kund kan du räkna med en hög nivå på kvalitetsgranskning av det arbete som utförs. Även om det i vissa fall rör sig om enklare arbetsuppgifter så görs det alltid med precision och kvalitet i fokus. Att välja Tacksamhet AB är lite som att skaffa sig en försäkring.

Vår affärsidé handlar inte om att kränga timmar utan om att skapa ett värde för våra kunder. Vår modell vilar på långsiktigheten i våra kundrelationer, vi blir helt enkelt en del av kunden. Vi kan vara med genom förändringsprocesser, bidra i tillväxtresor och vara den oberoende part som beställaren kan anförtro sig åt och bolla saker med.

Trygghet
Vi har ansvarsförsäkring, kontrollerad personal i polisens register, vi kan lämna referenser på den som ska arbeta hos Er.

Kvalitetspolicy
Våra tjänster ska uppfylla kundens önskemål och förväntningar. Nöjda kunder är en förutsättning för fortsatt samarbete. Vi vill att våra nöjda kunder ska bli en referens för fortsatta affärer. Vi gör regelbundet utvärderingar och anstränger oss för att säkerställa en hög kvalité Vi lovar att vara tillgängliga, snabba samt lyhörda och flexibla för kundernas önskemål.

Flexibilitet
Vi vill att alla våra kunder ska känna sig lika viktiga, oavsett storlek, och veta att utan er finns inte vi. Vi försöker att alltid lösa saker på det bästa och smidigaste sättet för Er.

Vi möts eller hörs över telefon för att gå igenom ert behov

Ni får en skräddarsydd offert och därpå sluter vi ett avtal.

Hos oss kan du vara trygg.
Vi ser till att få jobbet gjort!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du några frågor?

Tveka inte på att ta kontakt med oss!